Kategóriák
Kategóriák
Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Árajánlatkérés
Árajánlatkérés
ÉRDEKESÉGEK !

 

 

Infravörös kerámia fűtőpanelek és termosztátók

Fő kategória >Infravörös kerámia fűtőpanelek és termosztátók

Infravörös kerámia fűtőpanelek termosztátók

 

 

A elektromos fűtő panelek alapja két alapvető elvre épül a helyiségek fűtéséhez: meleg levegő befújásos (konvekciós fűtés) és az infravörös(sugárzó fűtés) elv.

Konvekciós fűtési elv.

Ez az elv a zárt légterű helységben terében a természetes meleg konvekciós légtömeg keletkezéséről szól, és az infravörös fűtőtestek megjelenéséig gyakorlatilag minden fűtéstípus modellnél széleskörűen használták. Konvekció - a meleg (hő) átvitele az egyik helyről a másikra a légtömegekkel. Minél nagyobb a hőmérséklet-különbség a hőforrásnál, annál intenzívebb a folyamat. A hagyományos fűtés, amihez hozzászoktunk ellentéte az infravörösnek. Először a helyiségben felmelegszik a levegő, amitől az emberek kapják a meleget, akik bent vannak. Ez elég hosszadalmas folyamat, mert a meleg levegő (különösen magas plafonnál) a mennyezetig emelkedik, és így a padlóra vezeti a beáramló hideg levegőt. A hő veszteség egyre növekszik, és hogy felgyorsítsuk a konvekciós folyamatot szükséges egy ventilátor használata. Ez a magyarázata annak, hogy a helyiség légterének hosszú ideig tartó felmelegítése, sokkal több energiát fogyaszt, mint szükséges lenne természetes körülmények közt.

Infravörös fűtési elv.

Ezen az elven alapul a fűtött épületekben a helyi területeken a tárgyak közvetlen melegítése elvén alapul (a sugárzásforrás és a tárgy között lévő levegő melegítése nélkül), amely felmelegedéskor, kiárasztják a meleget a levegő környezetébe is Gazdaságossága, mobilitása, és az üzemeltetés költségeinek minimalizálása révén ez a hő átadó típus népszerű. Minél sötétebb a tárgy, annál jobban nyeli el sugárzási energiát. Különböző hosszúságú infravörös hullámok az összes fűtött tárgyat és élőlényt képesek hősugárral felmelegíteni. Mert az infravörös sugárzás hasznos minden földi életnek, mint tudjuk az iskolából, hogy a leghatékonyabb és legtermészetesebb hősugárzó a Földön - a nap. Leghatékonyabban kombinálni a két elvet sikerült a kerámia elektromos fűtés panelekkel. Ők a helyiségeket felmelegítik a kifogástalan konvenció és lágy infravörös hősugárzó révén (más néven sugárzó hő). Az emberi szervezetre gyakorolt biofizikai hatását a panelnek össze lehet hasonlítani egy finn szaunával, mely terápiás jellegű és a bel térben megteremti a hő komfortot.

- bio product
- eco energy
- silent work
- it doesn′t dry the air
- it doesn′t burn oxygen
- fire safety
- economic 50W/m2
Foto
Foto
Foto

 




Infravörös kerámia fűtőpanelek termosztátók

 

 

Webáruház készítés